Kolm tööstust Saksa majanduse auhinna finaalis

Saksa-Balti Kaubanduskoda Eestis kuulutas välja Saksa majanduse auhinna finalistid, mille hulgas on kolm tootmisettevõtet.

Finaliste on kokku kuus. Tööstustest jõudis finaali mõõte, katse- ja navigatsiooniseadmete tootja OÜ GlasStress, tekstiilitööstusest vaipade ja vaipkatete tootja AS Mistra-Autex ning plastist ehitustoodete valmistaja OÜ Vecta Design.

Tänavuse aasta konkursi teema on edu uutel turgudel. See eeldas konkursil osaleva ettevõtte edukat sisenemist uutele turgudele sh Saksamaa turule. Auhinnakandidaadid pidid tooma häid näiteid, kuidas uute turgude hõivamine on positiivselt mõjutanud firma äriedu

Konkursil kandideeris kokku 16 ettevõtet. Võitja selgub 7. Mail toimuval auhinnagaalal.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara