Autor: Tanel Raig • 15. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

HKScan panustab eksporti

HKScan panustab kasumliku kasvustrateegia ühe osana ekspordi arendamisse ja rajab veel sel aastal kohaliku müügiettevõtte Hong Kongi.

HKScani tegevjuhi Hannu Kottoneni sõnul on kontserni ekspordi arendamise seisukohalt kohalolek Aasia turul äärmiselt vajalik. Sellele lisaks kavatseb HKScan avada müügiettevõtte Hiinas niipea, kui Soomes on korda aetud ametlikud dokumendid ja on võimalik alustada eksporti Soomest Hiinasse. Ettevalmistustööd HKScani müügiettevõtete käivitamiseks on nüüdseks tehtud.

 Hong Kongi müügifirma hakkab plaanide järgi tulevikus vastutama turunduse ja klienditeeninduse eest ka teistes Kaug-Ida riikides. Hiina müügiettevõte hakkab keskenduma ainult Hiina turule. HKScani Away from Home ärivaldkonna juhi Jukka Nikkineni sõnul hindavad Aasia inimesed põhjamaise liha puhtust, ohutust ja selle vastutustundlikku tootmisviisi. Samuti on ekspordis meie trumpideks tootmisahela läbipaistvus, liha tooraine jälgitavus ning valitsev hea olukord loomahaiguste osas. Näiteks on Soomes nulltolerants salmonella suhtes, mis on haruldane nii Euroopas kui ka kogu maailmas.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077