Autor: Tanel Raig • 12. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus toimus Tarneahelakonverents 2015

Pärnus toimus kahepäevane Tarneahelakonverents 2015 „Edu valem“. Kuulajate ette astus üle veerandsaja esineja ja külastati 3 ettevõtet.

Hotellis Strand toimunud Pärnu Tarneahelakonverentsil oli sarnaselt eelmise aastaga üle 170 osaleja. Konverentsil kuulis 26 esinejat. Kahe päeva jooksul räägiti, millised väljakutsed ootavad ees tarneahelate juhtimises, kuidas ehitada tulemuslike tarneahelaid ja kuidas nende toimimist mõõta, ettevõtete juhid jagavad oma kogemusi edukate tarneahelate loomisest, räägitakse tulevikuvisioonidest ja –trendidest ning kuidas infotehnoloogia aitab kaasa tarneahela toimimisele. Mängitakse ka tarneahela simulatsioonimängu ja on võimalik külastada oma edukust tõestanud ettevõtteid AQ Laertool, Wendre ja Ruukki. Konverentsi peaesineja oli maailmas tunnustatud ärikonsultant ja futurist Patrick Dixon, kes räägib Eesti tööstust ja tarneahelaid mõjutavatest globaalsetest trendidest – mis on maailmas toimumas ning millised muudatused ootavad ees tootmistegevuse paiknemist ning tarneahelate juhtimist.

Pärnu Tarneahelakonverents toimus teist korda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077