Widex loob Tallinnas 150 töökohta

Kuuldeseadmete elektroonika koostamisega tegelev Taani päritolu Widex Eesti OÜ plaanib aasta jooksul värvata ligikaudu 150 tootmistöölist.

Tootmismaht Widexi Tallinna tehases kasvas 2014. aasta jooksul ligi kümme korda. Tööliste arv suurenes ettevõttes möödunud aastal neli korda, ulatudes 233 inimeseni. Täna töötab ettevõttes juba üle kolmesaja inimese ning töötajate arv kasvab järgneva aasta jooskul veel poole võrra.

“Eestis on hea tootmiskliima ja haritud inimesed,” selgitab ettevõtte Tallinnasse tuleku tagamaid Widex Eesti OÜ tegevjuht Tõnu Vaus. “Siin on olemas elektroonikatööstuse kogemusega töölised, insenerid ja juhid. Taani ettevõtte jaoks on Tallinna plussid veel hea lennuühendus ning inimeste inglise keele oskus, seda nii spetsialistide kui ka juhtide tasemel,” lisab Vaus.

Widex peakontor asub Taanis ning tootmisüksused paiknevad Taanis, Belgias ja Eestis. Widexi allüksused 33 riigis annavad tööd kokku 3 800 inimesele.

Widex Eesti OÜ loodi 2012. aastal ja tootmisega Nõmmel alustati juunis 2013. Tallinna tehases koostatakse elektroonilisi ja mehhaanilisi kuuldeseadmete komponente ning remonditakse ja hooldatakse Widexi kuuldeseadmeid. Kogu toodang eksporditakse Taani, kus toimub toodete lõppviimistlus ja ülemaailmne turundus.


Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud