Autor: Tanel Raig • 16. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILDIGALERII: ABB tegi end kaubanduses nähtavamaks

ABB avas Electroscandia Baltics Tallinna müügiesinduses esimese shop-in-shop kontseptsiooniga tooteesitlusala Baltimaades.

ABB Balti riikide juhi Bo Henrikssoni ütlusel on ABB shop-in-shop kantud ideest aidata kliente valikute tegemisel ja hõlbustada orienteerumist madalpingeseadmete laias tootevalikus.

„Meil on väga hea meel, et ABB otsustas oma esimese shop-in-shop tooteesitlusala sisse seada just Elektroskandia salongi,“ kommenteeris Elektroskandia Baltics juhatuse liige Timo Raimla.

Raimla selgitusel on ABB toodete näidisala väliskülgede tooteväljapanek mõeldud esmajärjekorras tööstuse, automaatika ja installatsiooni valdkonna elektriala spetsialistidele ning projekteerijatele. „Shop-in-shop siseruumi lahendused võiks aga huvi pakkuda ka maja ehitavale või korterit sisustavale inimesele, sisekujundajale ja disainerile. Usume, et tulevikus leiab ala kasutust ka väiksematele seltskondadele mõeldud minimesside ja koolituste korraldamisel,“ lisas ta.

10-ruutmeetrise elamut imiteeriva shop-in-shop siseruumis saab proovida ABB hooneautomaatikat ja pistikupesade ja -lülitite kasutusvõimalusi, katsetades valgustuse, kardinate ja muu elektroonika juhtimissüsteeme. Tooteala väliskülgedel on teemade kaupa paigaldatud valik ABB madalpingeseadmed. Väljapanekust leiab ka uudistooteid nagu leedvalgustite dimmerid, mis aitavad tõhusamalt kasutada leedvalgustite võimalusi,  juhtmevabad lülitid ja dimmerid, mis on mõeldud paigaldamiseks kohtadesse, kuhu kaableid panna ei saa või ei soovitata, statsionaarne seinale paigaldatav Android telefoni laadimisjaam,  uksetelefoni süsteem Welcome-M nii audio-kui ka videovalmidusega, kompaktne pistikupesa raadio paigaldamiseks kööki, vannituppa või väikestesse ruumidesse.

Elektroskandia Baltics juhatuse liige Timo Raimla.
Foto: Eiko Kink (Äripäev) ja Terje Lepp
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077