Autorid: aripaev.ee reklaamtekst, Allikas: www.aripaev.ee • 13. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kastein: väikeõlle tegemine pole meile eraldi sündmus

Saku Õlletehase juhi Margus Kasteina kinnitusel on Saku Õlletehas teinud Eesti õlleturu rikastamiseks rohkem kui keegi teine kunagi varem ja väikeõlle tegemine ei ole nende jaoks eraldi sündmus.

"Oleme teinud väiksemaid tootedi aastakümneid. Viimased uued väiketooted on lihtsalt eripruulid Huma ja Oder," ütles Kastein. Tema väitel on Humal ja Oder siiski ka siis suuremad kui kõik Eesti kauplustes müüdavad Eesti väikeõlletootjate õlled kokku liita. "Need kaks müüvad Saku põhitoodete kõrval hästi, toodame neid reipalt edasi," kinnitas ta.

"Oma olemuselt on see siiski kallis õlu 0,3-liitrises pudelis, selle liitrihinda pole mõtet võrrelda näites Rocki või Saku Originaaliga, aga sellest hoolimata ostetakse hästi," lausus Kastein ja lubas, et kevadel tuuakse nende kõrvale veel uusi maitseid.

Autor: aripaev. ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077