Konkurent meelitas üle Tere juhi

Märtsis lahkubTere ASi juhtkonnast Ülo Kivine, siirdudes juhtima Saaremaa Piimatööstust.

Eesti piimaturu seis on hetkel keeruline, hinnad on madalal tasemel ja räägitakse jätkusuutlikkusest laiemalt. Otsus võtta vastu Saaremaa piimatööstuse juhtimine ei olnud Ülo Kivisel hetkeemotsioon. „Kaalusin pikalt ja lõpliku otsuse langetasin jaanuaris. Väljakutse on suur ja eks meretagune asi ole ka alati huvitavam."

Saaremaa Piimatööstuse praeguse juhi Andi Saagpaki sõnul on ta rahul, et õnnestus mandrilt nii hea mees tööle meelitada. „Meie jaoks on see parim variant. Ülol on pikk kogemus, ta on piimanduses hinnatud kui mees, kel on suured teadmised sektorist ja pikk kogemus."

Loe pikemalt Põllumajandus.ee

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud