Konkurent meelitas üle Tere juhi

Märtsis lahkubTere ASi juhtkonnast Ülo Kivine, siirdudes juhtima Saaremaa Piimatööstust.

Eesti piimaturu seis on hetkel keeruline, hinnad on madalal tasemel ja räägitakse jätkusuutlikkusest laiemalt. Otsus võtta vastu Saaremaa piimatööstuse juhtimine ei olnud Ülo Kivisel hetkeemotsioon. „Kaalusin pikalt ja lõpliku otsuse langetasin jaanuaris. Väljakutse on suur ja eks meretagune asi ole ka alati huvitavam."

Saaremaa Piimatööstuse praeguse juhi Andi Saagpaki sõnul on ta rahul, et õnnestus mandrilt nii hea mees tööle meelitada. „Meie jaoks on see parim variant. Ülol on pikk kogemus, ta on piimanduses hinnatud kui mees, kel on suured teadmised sektorist ja pikk kogemus."

Loe pikemalt Põllumajandus.ee

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara