BLRT väikeaktsionär: Bermanid pugesid varju

Eesti ühe suurima ettevõtte BLRT juhtide vahetus on läbipaistmatu ja formaalne, sest aktsionäridel ja üldsusel ei ole muudatuste kohta informatsiooni, leidis BLRT väikeaktsionär Mihhail Gnidin.

“BLRT Grupp on üks suurimaid Eesti ettevõtteid ja tööandjaid, kelle majanduslik ja sotsiaalne vastutus ulatub mitte ainult selle aktsionärideni, vaid ka selle töötajateni ning laiemalt ka Eesti ühiskonnani. Muudatused niivõrd olulise ettevõtte juhatuse koosseisus võivad tunduda positiivsed ja edasiviivad juhul, kui need on sisulised. Antud juhul kipun arvama, et tegemist on pigem formaalsusega," kirjutas Gnidinit esindanud Hamburg ja Partnerid kommunikatsioonispetsialist Jekaterina Eilart e-kirjas.

Ta põhjendas seda sellega, et aktsionäridele ei ole edastatud muudatuste kohta piisavat informatsiooni ning juhatuse liikmete vahetamine toimus läbipaistmatult. "Selline juhtimisstiil on kohatu nii suure majandusliku ning sotsiaalse tähtsuse ja vastutusega ettevõtte jaoks. Suurettevõtet, nagu seda on BLRT, peaks juhtima läbipaistvalt ning sarnaselt börsiettevõtete juhtimise põhimõtetele, mida BLRT puhul me paraku ei näe. Praegusel juhul on tegemist puhta formaalsusega, mis loob ettevõte juhatuse sõltumatuse illusiooni," toonitas ta.

Osale arutelus

  • Virge Haavasalu

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

Käsi­raamatud