Autor: Tanel Raig • 12. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa tootmisettevõtetel tööd jagub

Suuremad tootmisettevõtted Saaremaal kinnitavad, et tööd jagub piisavalt ning veebruarist alates loodetakse tellimusi juurdegi saada, kirjutas Saarte Hääl.

Kuigi kummidetaile tootev Trelleborgi tehas Kuressaares läks jaanuaris ajutiselt üle nelja päeva pikkusele töönädalale kinnitab Trelleborg Industrial Products Estonia OÜ tegevjuht Peeter Tõniste, et ettevõttel ei ole mingeid raskusi. “Kuna Lääne-Euroopa tehased, kelle jaoks me toodame, käivituvad aasta algul aeglasemalt – see võtab kuu-kaks aega – ja novembris-detsembris tootsime laod täis, on praegu rahulikum periood,” tõdes Tõniste.

Autotööstustele kummidetaile valmistava ettevõtte OÜ Merinvest juhatuse esimees Kaupo Kirs teatas, et nendel töötajate osas mingeid muudatusi ette pole nähtud.

Ionix Systems OÜ tegevjuht Margus Tang möönis, et aasta alguses võib olla vähem tööd, kuid tööaega vähendada plaanis ei ole.

Ouman Estonia OÜ juht Erik Keerberg hindab ettevõtte tootangumahu ja töötajaskonna lähitulevikku  stabiilseks.

Loe rohkem Saarte Häälest

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077