VAATA: kes on värsked inseneri kutsetunnistuse omanikud

Eesti Mehaanikainseneride Liit on tänavu välja andnud 18 inseneri kutsetunnistust.

Eesti Mehaanikainseneride Liidu juurde tänavu veebruaris moodustatud kutsekomisjon on tänavu kahel korral väljastanud mehaanikavaldkonna inseneride kutsetunnistusi. Tunnistusi on kolm taset: mehaanikainseneri (tase 6, väljastatakse tähtajatult), diplomeeritud mehaanikainseneri (tase 7, väljastatakse 5 aastaks) ja volitatud mehaanikainseneri (tase 8, väljastatakse 5 aastaks) kutse. Sellel aastal on väljastatud 9 volitatud, 8 diplomeeritud ja 1 mehaanikainseneri kutse.

Tänavusel teisel kutsekomisjoni istungil väljastatud kutsed anti üle novembris toimunud Eesti Masinatööstuse Liidu seminaril. Volitatud mehaanikainseneri tunnistuse said Toomas Jõgi (lisaspetsialiseerumine tootmise korraldus ja juhtimine), Eduard Kimmari (keevitustehnoloogia), Erkki Tiro (tootmise korraldus ja juhtimine). Diplomeeritud inseneri kutse said Karl – Erik Seegel (tootearendus), Taavi Mõtsmees (tootmistehnika), Lauri Timm (tootearendus), Margo Paakspuu (tootearendus), Jevgeni Gorbatšov (tootearendus). Mehaanikainseneri kutse anti Alar Jõgile.

Järgmisel aastal väljastatakse mehaanikainseneride kutseid kolmel korral. Kutsekomisjoni istungid toimuvad märtsis, juunis ja novembris. Insenerikutse taotlemise sooviavalduse esitamise tähtajad on vastavalt 15. veebruar, 15. mai ja 1. oktoober.

Galerii

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara