Autor: Kadrin Karner • 8. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Virumaa tööstusparkides luuakse lähiaastatel enam kui 4000 töökohta 

Kui Narva tööstuspargis avatakse juba uusi ettevõtteid, siis Jõhvis on alanud taristu väljaehitamine - kokku peaks viie aasta jooksul neljas Ida-Virumaa linnas loodama juurde 4400 töökohta, vahendas uudised.err.ee.

SA Ida-Viru tööstusalade arendus tegeleb nelja tööstuspargi rajamisega Narvas, Jõhvis, Kiviõlis ja Kohtla-Järvel. Sihtasutuse juhatuse liige Teet Kuusmik rääkis ERRi raadiouudistele, et praegu tegeletakse aktiivselt arendustöödega.

"Narva logistika- ja tööstuspargi poole pealt on praegu kaks suuremat logistikakeskust valmis, kaks tehast on ehitustöödega lõpusirgel ja detsembri keskel avatakse Aquafor tootmisüksus." Need ettevõtted, mille ehitustööd on lõppenud, võtavad praegu tööle inimesi ja käivitavad tegevust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077