Reval Kondiiter investeeris šokolaaditurule laienemiseks

Kondiitritoodete valmistaja Reval Kondiiter investeeris 475 000 eurot šokolaaditurule sisenemiseks.

Investeering võimaldas Reval Kondiitril turule tulla trühvlitega Reval Chocolate. Trühvlid valmivad Šveitsi tootja Awema seadmete abil. Iga trühvli lõppviimistlus ja kaunistused tehakse Reval Kondiitri juhi Anri Treifeldti väitel siiski ükshaaval käsitsi. Trühvlites kasutatakse Prantsuse luksusšokolaadi tootja Valrhona toorainet. Valmistatakse erinevate maitsetega trühvleid - tšilli, ingveri, oliivi-pipra, soola-karamelli või maasika-basiiliku. „Kodumaine väiketootja saab olla suurtest vabrikutest oluliselt paindlikum," rääkis Treifeldt, kes loodab Reval Chocolate toodetega jõuda ka välisturgudele.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Käsi­raamatud