Autor: Raigo Neudorf • 27. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bikeep hakkab pakkuma ka autoparkimise lahendusi

Nutikate jalgratta parkimise lahendustega tegelev Bikeep OÜ hakkab pakkuma ka autoparkimise lahendusi.

Bikeep pakub hetkel nutikaid jalgratta parkimise lahendusi ning paigaldab parajasti oma esimesi seadmeid Californias Silicon Valley’s. Samas on ettevõttel kavas oma ampluaad laiendada ja olemasoleva intellektuaalse vara najal murrangulise teenusega turule tulla.

„Meie jalgrattaparklate teema on end juba õigustanud ning toome nüüd rattaparkimise lahenduste kõrval turule ka nutika autoparkimise lahenduse,“ ütles Bikeep OÜ turundusjuht Kristjan Lind, kelle kinnitusel on ettevõttel käsil teisigi parkimisega seotud arendusprojekte.Samuti teatas ettevõte täna, et kaasas oma meeskonda nõustama Kristjan Hiiemaa, kes on ERPLY asutaja ja tegevjuht. Ühtlasi sai Bikeep 100 000 euro suuruse investeeringu ERPLY asutajatelt.

Bikeep on viimase aasta jooksul teinud läbi märkimisväärse arengu. Kümne kuu eest alustati koosto¨o¨d Eesti u¨he edukaima start-up ettevo~tte NOW! Innovations’iga ning nu¨u¨d kaasati oma meeskonda Eestist pa¨rit ettevo~tja Kristjan Hiiemaa, kes on oma kassa- ja laotarkvara pakkuva firmaga ERPLY ka¨inud la¨bi kogu selle tee, mis Bikeep’il ees seisab. Ta¨naseks pa¨evaks pakub ERPLY oma teenuseid juba enam kui 150 000-le poele ning omab kontoreid Euroopa, Austraalia ja USA suurlinnades.

„Kristjani na¨ol lisandub meie ettevo~ttesse hindamatu kogemustepagas suurel maailma-areenil tegutsemiseks. Kindlasti suudame ta¨nu tema no~uannetele va¨ltida „a¨mbreid“ ning fokusseerida ko~ige olulisematele tegevustele,“ lausus Bikeep OU¨ tegevjuht Kustas Ko~iv.

Hiiemaa rolliks Bikeep’is on olla nõustaja, kes vaatab u¨le strateegiad ning pakub finantstuge. Bikeep loodab kasu hankida ka Hiiemaa suurest kontaktvo~rgustikust USA ettevo~tjate ja investorite seas.

Bikeep on kolmekordistanud eelmise aasta käibe ning suurendanud meeskonna 11 inimeseni. Eestis arendati ja püstitati hiljuti Ülemiste Keskuse juurde Põhja-Euroopa suurim ja kalleim jalgrattaparkla süsteem, mis koosneb 25 nutikast parkimiskohast ning 75 tavaparkmiskohast. Kogu seadmestik on kaasaegsete disainkatuste all ning valgustatud ööpäev läbi LED-valgustusega.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077