Autor: Raigo Neudorf • 17. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAS annab uutel tingimustel suurinvestori toetust

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) alustab laupäevast, 18. oktoobrist 2014 muudetud tingimustel suurinvestori toetuse taotluste vastuvõtuga, toetuse peamiseks sihtgrupiks on tööstusfirmad.

EASi ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse direktori Tiina Kalju sõnul on suurimaks muudatuseks see, et varasema 10 miljoni euro suuruse investeeringu nõude asemel kehtestatakse projekti minimaalne maksumus, mis on 3 miljonit eurot.

„Samuti on oluline asjaolu, et toetatavad projektid peavad olema ellu viidud 31. augustiks 2015,“ lisas Kalju.

 Suurinvestori toetuse peamine sihtgrupp on suured tööstusettevõtted. EAS võtab taotlusi vastu jooksvalt ja teavitab taotluste vastuvõtu lõppemisest oma veebilehel. Uus määrus asub Riigi Teatajas https://www.riigiteataja.ee/akt/115102014008

 Suurinvestori toetust rahastatakse Euroopa Regionaalarengu Fondist.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077