Peaminister kiitis tööandjate manifesti

Peaminister Taavi Rõivas tervitas täna tööandjate avaldatud manifesti ning ütles, et see on hea alus aruteludeks, kuidas anda uus hoog sisse Eesti majandusele.

“On positiivne, et tööandjad on võtnud suuna tootlikkuse kasvule,” ütles peaminister. “Manifest annab hea aluse diskussiooniks, kuidas muuta ärikeskkonda veelgi paremaks, kuidas panustada majanduskasvu, töötajate palkadesse ja heaolusse tervikuna,” märkis ta.

Peaministri hinnangul on ettevõtjate ja riigi ühine huvi see, et Eestil läheks hästi. “Ma olen veendunud, et ettevõtjate ja riigi tihedas koostöös on võimalik saavutada uue  hingamise ja hoo majanduses,” ütles Rõivas.

Peaminister tõdes, et talle teeb heameelt tööandjate ettepanekute sisukus ning valitsusega sarnased vaated paljudele küsimustele. “Tööandjatega sarnaselt näeb ka valitsus oluliste teemadena haridust, tööjõumaksude langetamist ning töövõimereformi,” rääkis peaminister.

“On positiivne, et manifest pöörab tähelepanu töövõimereformile kui võimalusele kaasata hõivesse rohkem inimesi ja pakkuda tööd neile osalise töövõimega inimestele, kes tööd teha soovivad,” märkis Rõivas.

Peaministri kutsel toimub täna Stenbocki majas ümarlaud ettevõtlusorganisatsioonidega, kus manifestis tõstatatud teemasid samuti arutatakse.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Käsi­raamatud