Ericsson Eesti tutvustab võrguühiskonna tulevikku

Oktoobri lõpus toimub Äripäeva Tööstuse klubi Ericsson Eestis, kus tehnoloogiaettevõte tutvustab võrguühiskonna ja mobiilse maailma tulevasi arenguid nii  tööstuse kui eraisiku vaatevinklist.

Ericssonis toimuva Tööstuse klubi fookuses on kaks teemat: kuidas muudab võrgustatud ühiskond nii inimeste kui tööstusettevõtete elu ja tegevust ning millised on mobiilse maailma oodatavad arengud.

„Võtame kas või sellise lihtsa näite nagu connected car (võrku ühendatud auto – toim.) – miks on see oluline, et minu auto on mobiilivõrguga ühendatud? Kuidas see muudab näiteks netikulleri elu? Kui inimene tellib veebipoest endale kauba, siis tuleb kuller seda sulle üle andma, helistab ja küsib allkirja. Tulevikus aga piisab sellest, kui avad mobiiliga kullerile oma auto pagasiruumi, ta paneb tellitud kauba autosse ning sina sulged mobiiliga pagasiluugi. Selliseid näiteid on väga erinevaid. Juba täna on Tallinnast võimalik üle võrgu juhtida koppa, mis asub näiteks Pariisis,“ märkis Ericsson Eesti juht Seth Lackman.

Tööstuse klubis tutvustavad Ericssoni esindajad erinevate tööstusharude viimaseid trende nii digitaalses kui mobiilses vaatevinklis. Samuti külastame klubi Ericsson Eesti tootmist, kus on võimalik tutvuda sellega, milliseid võrgu- ja mobiiliseadmeid ettevõte toodab ning kuidas näevad välja Ericssoni tootmisprotsessid.

Klubis räägitavatest teemadest avaldame Tööstusuudistes peale klubi toimumist ka kokkuvõtte.

Äripäeva Tööstuse klubi „Kuidas muudab võrguühiskond meie igapäevaelu?“ toimub Ericsson Eestis 31. oktoobril 2014 algusega kell 13.00. Klubi toimumiskohaks on ettevõtte tootmisüksus aadressiga Peterburi tee 67a, Tallinn.

Klubi päevakava:

13.00 – 13.15  Kogunemine ja registreerumine
13.15 – 14.15  Kuidas muudab võrgustatud ühiskond inimeste ja tööstuste elu?
14.15 – 15.15  Millised on mobiilse maailma tulevikutrendid? 
15.15 – 16.00 Tutvumine Ericsson Eesti tootmisega
16.00 – 16.15 Klubi kokkuvõtted ja lõpetamine


 

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara