Autor: Raigo Neudorf • 8. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Estanc: teiste firmade töötajaid me üle ei osta

ASi Estanc juhtide kinnitusel vajab ettevõte lähiajal küll arvestataval hulgal uusi töötajaid, kuid teistelt ettevõtetelt pole kavas neid üle lüüa.

Läinud reedel toimus ASis Estanc Äripäeva Tööstuse klubi, kus Estanci nõukogu esimees Raigo Tammo ja juhatuse esimees Vaido Palmik tutvustasid ettevõtte kogemusi uue tootmishalli rajamisel.

Moodne tootmisüksus avati Jüri tehnopargis juba 2013. aasta kevadel ning täna tegeleb ettevõte olemasoleva tootmise laiendamisega. Seetõttu vajab ettevõte juba lähiajal ka uusi töötajaid.

Vaido Palmik märkis, et ettevõte kasvab hetkel heas tempos ning kui möödunud aasta lõpetati käibe osas 10,8 miljoni euroga, siis tänavune eesmärk on seatud juba 13 miljoni peale.

„Vajame sel aastal juurde 30 uut inimest. Samas peab uute töötajate leidmisega kurja vaeva nägema,“ kommenteeris Palmik.

Samas kinnitas ta, et teistest ettevõtetest pole kavas Estancil töötajaid üle lüüa. „Üle me inimesi ei osta. Pigem kasutame sellist lähenemist, et võtame sisse madalama kvalifikatsiooniga inimesi ja koolitame nad ise välja.“Tootmise laienduse kavatseb Estanc avada 2015. aasta veebruaris.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077