Autor: Raigo Neudorf • 5. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sahatootja Meiren esindab Eestit Euroopa äriauhindade konkursil

Eesti lumesaha tootja Meiren Engineering OÜ nomineeriti esindama Eestit rahvusvahelisel ettevõtete konkursil „European Business Awards 2014/2015“.

Mainekas ja kõrgetasemeline konkurss tunnustab organisatsioone, mis sihikindla ja innovaatilise tegevusega arendavad ettevõtluskeskkonda ning tõstavad ärikultuuri.

Meiren Engineering OÜ on Eesti kapitalile kuuluv ettevõtte, mis arendab, toodab ja turustab Meiren Snow kaubamärki kandvaid lumesahkasid, mille abil hoitakse talviseid teid lumevabana Eestis, Skandinaavias ja mujalgi Euroopas. Meiren kandideerib UKTI Innovatsiooni auhinna kategoorias, milles väljaantav auhind tunnustab innovatsiooni kui strateegia tähtsust äri arendamisel. Möödunud aastal osales konkursil enam kui 17 000 ettevõtet üle Euroopa.

Meireni juhatuse esimehe Jaan Meikupi sõnul on suur au olla nomineeritud niivõrd mainekal konkursil ja seda veel innovatsiooni kategoorias. Meireni edu aluseks peab ta jätkuvat tootearendust, mis võtab arvesse talvise teehoolduse erinevate huvigruppide vajadusi ja ootusi.

Meireni innovaatilised lahendused on leidnud äramärkimist varemgi s.h kommunaaltehnika messil Demopark (Saksamaa), teehooldusmessidel Nordicway (Rootsis) ja Talvitiepäivät (Soome).

Möödunud aastal pälvis Meiren Tallinna Ettevõtlusauhindade konkursil Ökouuendaja auhinna ning käesoleval aastal pärjati Meirenit Saksa majanduse auhinnaga Eestis.

Järgmises voorus on ettevõtete ülesandeks koostada firmat tutvustav video, mida hindab kõrgetasemeline žürii. Esitatud videode põhjal selgitatakse välja parimad ettevõtted, kes jätkavad konkureerimist finaalvoorus.

Muuhulgas konkureerivad kõik videod „Rahva lemmiku“ tiitlile, mille valimises saavad osaleda kõik soovijad. Konkursi lõpptseremoonia toimub 2015 aasta juunis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077