Autor: Harry Tuul • 12. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene võimud puistasid Valio kontorit

Soome toiduainetööstuse Valio Peterburis asuvat kontorit puistasid täna Vene võimud.

Fontanka.ru andmetel sisenesid 12. augusti hommikul Peterburis Primorskoje prospektil asuvasse Valio esindusse uurijad ja operatiivtöötajad, keda saatsid relvastatud eriteenistuse töötajad.

„Läbiotsimist teostatakse algatatud kriminaalasja raames,“ teatas Interfaxile allikas õiguskaitseorganitest. Fontanka.ru andmetel on Valio töötajate tegevust piiratud ning uurimistoimingud viiakse praegu läbi teisel korrusel.

Valio peakontoris Soomes läbiotsimisest midagi ei teatud. „Me pole olukorraga kursis,“ teatas Valdio kommunikatsioonijuht Pia Kontunen.

Veel eelmisel nädalal tarnis Valio Venemaale 20% oma toodangust, kuid pärast Venemaa sanktsioonide kehtestamist peatas idaturule tootvad liinid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077