Autorid: aripaev.ee reklaamtekst, Allikas: www.aripaev.ee • 7. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millised toiduained said Vene impordikeelu

Venemaa president Vladimir Putin andis eile õhtul välja ukaasi, milles loetleb põllumajandustooted, mida enam ei tohi Venemaale importida. Tähelepanu väärib, et alkoholile sanktsioone ei rakendatud.

Keelatud on sissevedu Ameerika Ühendriikidest, Euroopa Liidu riikidest, Kanadast, Austraaliast ja Norrast. Keeld kehtib esialgu aasta.

Venemaale ei tohi neist riikidest sisse vedada järgmisi kaubagruppe:Loomaiha (värske ja külmutatud)

Sealiha (värske ja külmutatud)Kodulinnuliha ja tooted sellestSoolatud, kuivatatud lihaKala ja vähilised, molluskid ja muud vee-elukadPiim ja piimatoodangJuurviljad (juured ja mugulad)Puuviljad ja pähklidVorst ja sarnased tooted subproduktidest ja verest, samuti nendel põhinevad valmistootedJuust ja taimsete rasvade baasil valmistoidudTaimsetel rasvadel põhinevad piimatooted

Autor: aripaev. ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077