Autor: Raigo Neudorf • 4. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TTÜ tudengid esitlevad uute toodete prototüüpe

TTÜ ja Eesti Kunstiakadeemia disaini ja tootearenduse tudengid tutvustavad sel nädalal haiglamööbli ja fonoluku prototüüpe.

TTÜ ja Eesti Kunstiakadeemia disaini ja tootearenduse magistrandid tutvustavad 5. juunil sel kevadel prototüübini arendatud neerudialüüsi analüsaatori, uste, fonoluku ning haiglamööbli kontseptsioone. Kõik esitletavad tootekontseptsioonid ja prototüübid on arendatud koostöös ettevõtlus- või teaduspartneritega.

„Olime väga üllatunud, kui Jeld Weni Tallinna esindaja saatis meile tutvumiseks disaini ja tootearenduse (Design & Engineering) tudengite teostatud uuringu uste arendusvõimalustest, uksest kui suhtlusvahendist,“ kirjeldas Benny Emil Lauridsen, Jeld Weni arendusosakonna juht tudengitega toimunud koostööd.

„Meie arendusmeeskonna märtsikuisel Tallinna seminaril nägime juba ka esimesi kavandeid ustele lähenemisest täiesti teistmoodi kui meie, vanad ukseprofid oleme harjunud. Saime sellise „äratuse“ osaliseks, mida ei osanud oodatagi.“

Lisaks Jeld Wenile arendatavatele ustele tutvustavad tudengimeeskonnad ka neerudialüüsi analüsaatori korpust ja kasutajaliidest, mis on valminud koostöös TTÜ Tehnomeedikumiga, elektroonika arendusettevõtte Tehnolaboriga ühiselt arendatavat juhtmevaba fonoluku süsteemi ja patsientide privaatsust ja iseseisvust suurendavat haiglakappi Swivel. Esitlus on avalik ning kõik huvilised on oodatud töödega tutvuma.

Esitlus toimub 5. juunil kell 10-13 TTÜ Mektory maja suures saalis.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077