Loe jäätisetootja La Muu omanäolist töökuulutust

Ökojäätise tootja La Muu avaldas oma Facebooki kontol omanäolise töökuulutuse, mille kaudu otsib endale jäätisemeistrit.

 Järgneb La Muu töökuulutus.

„Tänahommikusel loendusel avastasime, et üks jäätisemeister jälle puudu. Tavaliselt kahtlustame siis, et õhtul on jälle keegi külmkambrisse kinni jäänud (mis on tüütu, kuna nende lahtisulatamine võtab palju kallist tööaega), aga seekord olid külmkambris ainult rabarbernaadi. Peale uut ülelugemist mõistsime, et kadunud pole kedagi - lihtsalt tööd on nii palju, et tekib tunne, nagu oleks keegi puudu! Seega, otsime uut puuduolevat jäätisemeistrit!

Mõni sõna töö kohta ka. No see jäätisemeistri töö on nagu töö ikka - kontimurdev! Füüsiliselt kurnav, kohati hullult tüütu, päevad venivad kui tatt. Palju rutiinseid arusaamatuid tegevusi. Olematu olme, nüristavalt pikad vahetused, palka makstakse ümbrikutes (tunnitasu = 4.5 ümbrikku). Ja ettevõtte kohta? Selline väike kahtlase mineviku ja segase tulevikuga aguliäri, töökaaslased tulevad ja lähevad, juhid on m....d, igaüks-iseenda-eest mentaliteet. Töökoht ise asub kuskil Kopli serval karupees.  Aga muidu superluks! Kes tahab saada La Muu jäätisemeistriks?“

Tööstusuudised on varem ka La Muu tegemistest kirjutanud:

Ökojäätiste tootja: nii suurt nõudlust poleks oodanud
Jäätisetootja La Muu naudib kiiret kasvu

 

Osale arutelus

  • Toostusuudised. ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara