Tarmeli tootmismaht kahekordistub, juurde tekib 100 töökohta

ASi Mainor nõukogu esimehe Ülo Pärnitsa sõnul aitab Tarmeli müük anda ettevõttele uue hingamise.

"Mainor on alati olnud kodumaise tööstuse patrioot ning tänane tehing saab teoks ainult tänu sellele, et ostjaks on tubli Eesti ettevõte ning neil on olemas ka selge visioon, kuidas tehingust kohaliku tööstuse arengule tulu tõuseb," kommenteeris AS Mainor nõukogu esimees Ülo Pärnits.

“See on kasulik tehing Eesti majandusele, kuna Wendre kavatseb kahekordistada ettevõtte tootmismahu, mis kasvatab Eesti eksporti 10 miljonit eurot aastas ja loob juurde pea 100 töökohta,” selgitas Pärnits.
 
Hoolimata korralikust tööstus- ja tootmisettevõtete portfellist on Mainori põhifookus viimastel aastatel olnud selgelt kinnisvara, täpsemalt Ülemiste City arendamisel. "Seetõttu on eriti tore, et saime ühe tütre korralikule kosilasele mehele panna," muigas Pärnits.
 
AS Mainor müüs täna voodeid ja madratseid tootva tütarfirma Tarmel Furniture OÜ Euroopa ühele suuremale vooditekstiilide tootjale Wendre.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Käsi­raamatud