Hagar sai uue juhi

AS Hagar pagaritööstust asus juhtima Aivar Tamm.

Varem on Tamm töötanud AS Ingman Jäätised juhatuse esimehe ja müügidirektorina, samuti erinevatel ametikohtadel ASis Pajunen. Tema eelmine töökoht enne Hagarisse siirdumist oli rahvusvahelise toiduainetööstuse kontserni Unilever Eesti piirkonnajuht.

Hagari ühe omaniku Peter Ingmani sõnul on Aivar Tammel 22-aastane kohalikus kaubanduses tegutsemise kogemus.

„Hagaril on ambitsioon arendada jõuliselt nii tootmist kui müüki. Leiame, et just Aivari teadmised ning kogemused logistika, müügi ja tegevjuhtimise valdkonnas loovad tugevad eeldused seatud eesmärkide saavutamiseks,“ ütles Ingman.

ASis Hagar töötab 100 inimest. Ettevõtte müügikäive oli 2013.aastal 4,75 miljonit eurot. Tänavune esimese kvartali müügikäive kasvas võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 14%.

Hagar valmistab pagaritooted (leib, sai, sepik, väikesaiad, kringlid) ning kondiitritooteid (koogid, tordid). Ettevõte on Baltikumi esimene ja suurim ciabatta’de tootja. Tuntumad kaubamärgid lisaks Hagarile on Pere ning Wabariigi.

AS Hagar omanikfirma OÜ Masa Invest suuraktsionärid on Avo Kaasik ja Ingman Development Oy Ab.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara