Autor: Raigo Neudorf • 25. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hagar sai uue juhi

AS Hagar pagaritööstust asus juhtima Aivar Tamm.

Varem on Tamm töötanud AS Ingman Jäätised juhatuse esimehe ja müügidirektorina, samuti erinevatel ametikohtadel ASis Pajunen. Tema eelmine töökoht enne Hagarisse siirdumist oli rahvusvahelise toiduainetööstuse kontserni Unilever Eesti piirkonnajuht.

Hagari ühe omaniku Peter Ingmani sõnul on Aivar Tammel 22-aastane kohalikus kaubanduses tegutsemise kogemus.

„Hagaril on ambitsioon arendada jõuliselt nii tootmist kui müüki. Leiame, et just Aivari teadmised ning kogemused logistika, müügi ja tegevjuhtimise valdkonnas loovad tugevad eeldused seatud eesmärkide saavutamiseks,“ ütles Ingman.

ASis Hagar töötab 100 inimest. Ettevõtte müügikäive oli 2013.aastal 4,75 miljonit eurot. Tänavune esimese kvartali müügikäive kasvas võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 14%.Hagar valmistab pagaritooted (leib, sai, sepik, väikesaiad, kringlid) ning kondiitritooteid (koogid, tordid). Ettevõte on Baltikumi esimene ja suurim ciabatta’de tootja. Tuntumad kaubamärgid lisaks Hagarile on Pere ning Wabariigi.AS Hagar omanikfirma OÜ Masa Invest suuraktsionärid on Avo Kaasik ja Ingman Development Oy Ab.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077