Autorid: aripaev.ee reklaamtekst, Allikas: www.aripaev.ee • 23. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ligi: korraldame Eesti Energiale juhi leidmiseks konkursi

Tänavu novembris lõppeb Eesti Energia juhatuse kolme liikme, samuti juhatuse esimehe Sandor Liive ametiaeg.

Rahandusminister Jürgen Ligi ütles Postimehele, et ta peab juhtide leidmisel õigeks konkursi korraldamist.

 "Olen nõukogu esimehe Jüri Käoga arutanud konkursi korraldamist juhatuse esimehe kohale,“ ütles Ligi. „Selles jutus iseenesest polnud hinnangut praeguse juhatuse tööle, vaid tähtaja saabumine, ja pigem tõdesime, et eri suundadest kostuv kriitika Eesti Eenergia aadressil kipub olema ebatäpne. Pidasime oluliseks tagada, et olemasolevad investeerimisprojektid ei kannataks, siiski on loomulik, et juhtidel tuleb oma ameti säilitamiseks end konkurentsis proovile panna."  Sandor Liive töötab Eesti Energia juhatuse esimehena alates detsembrist 2005, juhatuse liikmena aga juba alates 1998. aastast.

Loe pikemalt Postimehest.

Autor: aripaev. ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077