Sonny Aswani tõi Tolaram Groupi strateegiakohtumise Eestisse

Singapuri päritolu Tolaram Groupi aktsionärid ja tippjuhid peavad 24. aprillini Eestis strateegiakohtumist.

Osalejad Eestist, Singapurist, Indoneesiast, Nigeeriast, Ghanast ja Indiast kohtuvad kolmapäeval, 23. aprillil peaminister Taavi Rõivasega, teatas ettevõte.

“Eesti mängib grupi äritegevuses keskset rolli ning usun, et eriti riiki esimest korda külastavad osavõtjad õpivad palju uut Eestist, siinsest majandusest ning IT sektori innovatsioonist,“ ütles Tolaram Groupi Eesti tegevdirektor Sonny Aswani.

Pereettevõtte Tolaram Group äritegevus hõlmab digiteenuseid, logistikat, energeetikat, tarbekaupade tootmist, infrastruktuuriprojekte, paberi- ja tekstiilitööstust ning kinnisvara. Tolaramile kuulub ettevõtteid enam kui 20 Aasia, Aafrika, Euroopa ja Ameerika riigis.

Eestis kuuluvad Tolaram Groupi Kehras asuv jõupaberitootja Horizon Tselluloosi ja Paberi AS ja selle tütarettevõte, Daisy kaubamärgi all tuntud pehme paberi valmistaja Horizon Tissue, samuti tekstiiliettevõte Qualitex ning tervisespordi ja vaba aja veetmise klubi Status Club. Alates 1995. aastast on grupp investeerinud Eestisse üle 100 miljoni euro.


 

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud