Autor: Raigo Neudorf • 2. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PKC Eesti sai uue juhi

PKC Eesti AS juhatuse esimeheks on alates 1. aprillist endine PKC Euroopa NPI Keskuse juht Lauri Rohtoja.

Enam kui kümne aastase töökogemuse juures PKC-s on Rohtoja varem töötanud tsehhi juhatajana, tootmisjuhina ning Keila tehase juhina.

PKC Eesti ASi endine juhatuse esimees Ivo Volkov nimetati alates aprillist PKC Groupi Brasiilia üksuse Country Manageriks, kelle vastutuseks saab sealsete tehaste juhtimine.PKC Eesti AS on PKC Group´i kontserni kuuluv ettevõte, mille põhitegevuseks on juhtmeköidiste ja ühenduskaablite tootmine Skandinaavia juhtivatele auto- ja elektroonikatööstusettevõtetele.PKC Eesti AS on jõudsalt arenev ja laienev ettevõte ning praeguseks hetkeks on töötajate arv jõudnud ca 1200-ni. PKC Eestil on tehased Keilas ja Haapsalus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077