Autor: Raigo Neudorf • 26. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läänemaal toimub töömess

Neljapäeval, 27. märtsil toimub Haapsalu Kutsehariduskeskuses Läänemaa töömess.

Töömessil osaleb 27 Läänemaa tööandjat, kes viivad  esmased tööintervjuud läbi juba messil. Külastajatel on soovitav võtta kaasa oma CV (elulookirjeldus).

Lisaks tööandjatele osalevad ka töötukassa partnerid - Haapsalu Kutsehariduskeskus, maksu- ja tolliamet, tööinspektsioon, Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledž, Läänemaa Arenduskeskus, politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuur - kellelt külastajad saavad terve messiaja vältel huvipakkuvates küsimustes nõu küsida.

Töömessil tuleb vahendamisele üle 100 töökoha ja oodatud on kõik inimesed, kes on huvitatud töö leidmisest, töökoha vahetamisest või praktikavõimalustest. Kuna kevad-suvisel ajal Läänemaa elu ja tööturg elavneb, tuleb pakkumisele ka mitmeid hooajatöid.

Töötukassa Läänemaa osakonna juhataja Evelin Kullisoni jaoks on messil pakutavate töökohtade hulk oodatust suurem.

„Me ei julenud nii suurt tööandjate huvi isegi loota, kuna korraldame töömessi oma maakonnas esimest korda. Loodame, et mess täidab oma eesmärgi – viia kokku omavahel sobivad tööandjad ja tööotsijad,“ lisas ta. 

Töömessil pakutakse tööd näiteks puidu- ja toiduainetööstuses, teeninduses, meditsiini- ja sotsiaalvaldkonnas ja erinevatel teistel aladel.

Mess toimub Haapsalu Kutsehariduskeskuses, aadressiga Ehitajate tee 3, Uuemõisa. Uksed on avatud 13.00–17.00 ning messil osalemine on tasuta.

Lähem info töömesside kodulehel http://www.toomess.ee/laanemaa-toomess-27032014

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077