OÜ Bole juht: meie pidu alles algab

Looduslikult kõvera joonega põrandaid tootva OÜ Bole tegevjuht Rain Eisler tunnistas eilsel Targa Tööstuse konverentsil, et ettevõtte edukamad ajad seisavad alles ees.

OÜ Bole näol on tegu Paldiskis asuva tootmisettevõttega, mis valmistab maailmas ainulaadsel moel täispuidust põrandalaudu. Asja uudsus seisneb selles, et laudu lõigatakse looduslikult kasvanud tüve järgi, mistõttu võib öelda, et ettevõte valmistab „kõveraid põrandaid.“

„Me oleme hetkel maailmas ainus, kes sellisel kujul tooteid valmistab,“ märkis OÜ Bole tegevjuht.

Et sellist toodangut valmistada, on ettevõte välja töötanud täiesti uue tehnoloogia. Eisler märkis, et kui n-ö rauda on ettevõte investeerinud suurusjärgus 1 miljon eurot, siis uude tarkvarasse ja tehnoloogiasse on samal ajal investeeritud umbes 3 miljonit eurot.

Eisleri teada pole neil vähemasti hetkeseisuga maailmas ühtegi konkurenti, kes sarnasel moel tooteid valmistaks. Ta lisas, et vähemalt paari lähema aasta jooksul pole ilmselt ühtegi ettevõtet ka nende nišši lisandumas.

„Kui sa lased oma niši käest ära, siis saab pidu otsa,“ märkis Eisler.

Küsimusele, kas hetkel on käimas siis OÜ Bole pidu, vastas ta, et Paldiskis asuva põrandatootja pidu seisab alles ees. „Meie pidu on alles algamas. Hetkel me katame selle tarbeks lauda,“ muigas Eisler.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara