„Oled töötu ja kodutu? Tule Fukushimasse!“

Fukushima tuumaelektrijaama operaatorfirma Tepco meelitab vähekindlustatuid õnnetuspaiga tagajärgi likvideerima, vahendab Taloussanomat.fi.

Nimelt on Tepco endiselt hädas 2011. aastal Fukushima tuumaelektrijaamas toimunud õnnetuse tagajärgede likvideerimisega. Ettevõttel on üha enam raskusi piirkonda oskustööliste leidmisel ning isegi vajalikul hulgal töötajate leidmisel.

The New York Times’i andmetel avaldas Tepco internetis üleskutse, mis oli suunatud just sotsiaalselt vähekindlustatud inimestele: „Oled töötu? Puudub kodu ja koht, kuhu minna? Pole süüa? Tule Fukushimasse.“

 

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara