Autor: Raigo Neudorf • 11. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Margus Kastein hakkab juhtima ka Aldarist

Saku Õlletehase juhatuse esimees Margus Kastein hakkab 1. juunist juhtima ka Läti õlletootjat Aldaris.

„Nii Sakul kui Aldarisel on väga tugevad juhtkonnad, mis loob eelduse selle töömudeli toimimiseks. Ootan põnevusega uut väljakutset ja head koostööd meie meeskondade vahel,“ lausus Kastein.

Ta rõhutas, et õlu on alati olnud osa kohalikust ajaloost ja kultuurist. „Arvestan sellega kindlasti oma töös, et nii nagu Saku Eestis, peegeldab Aldaris kui üks Läti esinduslikumaid kaubamärke kohalikku kultuuri ja ajalugu,“ selgitas Kastein.

Mõlemad ettevõtted on maailma suuruselt neljanda õlletootja Carlsbergi grupi liikmed.

Aldarise praegune juhatuse esimees Veli Pekka Tennilä lahkub ettevõttest pärast 13-aastast karjääri  Carlsbergi grupis ja asub juhtima alkoholifirmat Altia.

Margus Kastein liitus Saku Õlletehasega 2008. aastal, alustades müügidirektorina. 2011. aastal sai temast Saku Õlletehase juhatuse esimees. Toiduainetööstuse valdkonnas on Kastein töötanud 1998. aastast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077