Autor: Raigo Neudorf • 14. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Linpet muutus Linnamäe Lihatööstus AS-iks

Alates 10.veebruarist kannab AS Linpet uut ärinime AS Linnamäe Lihatööstus.

Nimemuutus on seotud AS Linnamäe Lihatööstus aktsionäride sooviga samastada kaubamärgi nimi ettevõtte ärinimega.

„Meie kliendid ja partnerid teavad meid peamiselt brändi Linnamäe järgi. Kaubamärgi ja ärinime samastamine on loogiline samm ettevõtte arengus ja loob selgust klientide ja tarbijate seas“, selgitas sammu AS Linnamäe Lihatööstuse juhataja Magnus Rüütel.

Seoses Läänemaa valdade ühinemisega on muutunud ka ettevõtte aadress – Uugla küla, Lääne-Nigula vald, Läänemaa.

Linnamäe Lihatööstus on pikkade traditsioonidega ulukilihatoodete valmistaja Eestis, mis alustas tegevust 1989. aastal. Linnamäe Lihatööstuse põhitegevusaladeks on ulukite kokkuost, ulukilihast ja muust lihast toodete valmistamine ja turustamine, ulukite töötlemine teenustööna ja lihatoodete valmistamine teenustööna.

Linnamäe Lihatööstuse koostööpartneriteks on suurem osa Eesti jahimeestest, kellelt ostetakse kokku 40% Eestis kütitud ulukitest, kõik jaemüügiketid ning paljud tuntud restoranid ja Horeca kliendid.

77% Linnamäe Lihatööstuse toodangust müüakse Eesti turul. Samas tegeleb ettevõte ka aktiivselt ekspordiga. Peamisteks välisturgudeks on Skandinaaviamaad (Soome, Rootsi).

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077