Peeter Tohver lahkub Mainorist

Suuremate Eesti valdusfirmade hulka kuuluva AS Mainori nõukogu kinnitas täna uue juhtimismudeli.

Uue mudeli kohaselt kaotatakse grupi juhtimistasand ning ettevõtete juhtimine muutub valdkonnapõhiseks. Seoses muudatuste jõustumisega lahkub ettevõttest seni grupi tasandit juhtinud ja ligi aasta uut juhtimismudelit ehitanud Peeter Tohver.

"Vähem kui aastaga on õnnestunud koondada Mainori etteotsa oma ala tipptegijatest koosnev meeskond ning paika saada selged arenguprioriteedid, millest tähtsaim on kahtlemata Baltimaade suurima ärilinnaku Ülemiste City arendus," kinnitas ametist lahkuv Tohver ja lisas, et annab erinevate valdkondade juhtimise üle kindlatesse kätesse.

"Toomas Aak kinnisvara suuna, Rait Hiiepuu puiduettevõtete ja Krista Tuulik ettevõtluskõrgkooli juhina ning Georgi Viies kogu turunduse ja brändistrateegia vedajana on nimed, keda ihaldavad enda meeskonda paljud edukad organisatsioonid," märkis Tohver.

Mainori gruppi kuuluvad Mainor Ülemiste AS, Technopolis Ülemiste AS, Smart City Group AS, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor, Dvigatel, Regital OÜ, Dvigatel-Energeetika AS, Mainor Energy Solutions OÜ, Vaivara Wind AS, Kristosten OÜ, Rekman AS, Askala OÜ, Tarmel Furniture AS, Doranova Baltic OÜ.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Teabevara