Autor: Raigo Neudorf • 10. jaanuar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Liviko kogemus: kuidas võõral turul maailma juhtivaid kaubamärke võita?

Eesti alkoholitööstuse lipulaev AS Liviko kasvatas 2012. aastal oma eksporti üle 17 protsendi, 2013. aastal sisenes neljale uuele välisturule ja ekspordib hetkel kolmandiku kogu oma toodangust.

Liviko enam kui 20 ekspordiriigi hulgast leiab Eesti jaoks mitmeid üsna eksootilisi turge: Gruusia, India, Tai, Bahrein, Jaapan, Austraalia, Türgi jt., mil toimub 2014. aasta esimene Äripäeva Tööstuse klubi AS Liviko tootearenduse ja ekspordi meistriklass., ekspordidirektor Neeme Naaris ja turundusdirektor Liivi Tadolder.

Kuidas on ettevõte oma eksportvõrgustikku arendanud ning millised on olnud riigiti ootamatumad väljakutsed tootearendusele? Kuidas võõral turul maailma juhtivate kaubamärkidega võisteldes võita? Kuidas arendada kultustooteid, mis on vanemad kui sa ise?Neile ja veel paljudele teistele küsimustele saab vastuse 31. jaanuaril

Klubis jagavad oma kogemusi ja nõuandeid AS Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi

Juttu tuleb sellest, kuidas muuta välisturul tundmatu toode atraktiivseks ja huvipakkuvaks, kuidas luua, hoida ja arendada kultustoodet ning milline on olnud ettevõtte teekond 100 miljonenda Vana Tallinnani. Samuti saavad osalejad võimaluse oma silmaga Liviko tootmist näha.Tööstuse klubi Livikos toimub jaanuari viimasel reedel (31. jaanuaril) algusega kell 10 ning orienteeruva lõpuga kell 13. Toimumiskohaks on AS Liviko, aadressiga Masina 11, Tallinn.

Klubis  osalemine maksab 69 eurot (koos käibemaksuga 82,80 eurot). Klubis osalemiseks täitke SIIN asuv registreerimisankeet, kirjutage e-posti aadressile [email protected] või helistage telefonil 51 69 747.

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077