TTÜ ülikoolilinnak valiti maailma parimate hulka

Tallinna Tehnikaülikooli linnak võitis maineka rahvusvahelise konkursi.

30 riigi ülikoolide juhte koondava Euroopa Rektorite Klubi eestvedamisel toimuva võistluse (Science and Education)  žürii tõstis TTÜ linnaku puhul esile selle kaasaegsust, innovaatilisust ja tihedaid sidemeid kõrgtehnoloogia ettevõtetega, samuti noorte perede õppimisvõimalustele tähelepanu pööramist ja lastehoiuteenuste pakkumist.

“Parimate sekka jõudmine on tunnustus aastatepikkusele tööle, mille käigus oleme loonud Mustamäe mändide alla maailmatasemel õppimis-, teadus-, ettevõtlus- ja elukeskkonna,” ütles TTÜ rektor Andres Keevallik.

Tallinnas Mustamäel paiknevas ülikoolilinnakus, kuhu kuuluvad ka IT Kolledž ja Tallinna Teaduspark Tehnopol, õpib kokku umbes 14 400 tudengit, töötab üle 1100 teadlase ja õppejõu ning tegutseb 162 ettevõtet 2600 töötajaga.

Võistluse „Science and Education“ ülikoolilinnakute kategoorias hindas žürii erinevate ülikoolide linnakute arhitektuuri ja disaini, keskkonda, taristut, kaasaegseid majutusvõimalusi, spordi- ja terviseteenuseid, toitlustuskohti, üliõpilasliikumise aktiivsust, vaba aja võimaluste mitmekesisust ja kvaliteeti, kaasaegsete tehnoloogiate kasutamist.

Konkursi lõppvooru kvalifitseerus 17 tööd. Žürii ja avaliku internetihääletuse tulemusena valiti seitse võidutööd, mille hulgast valis žürii omakorda välja TTÜ töö. Otsus tehti teatavaks detsembri lõpus toimunud pidulikul üritusel Oxfordis, Inglismaal.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud