Uvic investeerib jäätisetootmise laiendamisse 3,2 miljonit

AS Uvic otsustas oma jäätisetootmise laiendamisse investeerida 3,2 miljonit eurot.

„Aasta oli tõepoolest hea. Suvine nõudlus jäätise järele ja suurenenud tootmisvõimalused panid mõtlema mastaapsemalt. Selle tulemusena otsustati investeerida tootmise laiendamisse täiendavad 3,2 miljonit eurot,“ märkis AS Uvic juhatuse esimees Aleksander Musarov.

Tema sõnul suunatakse investeeringud Lätis sisse seatud tootmisesse eesmärgiga suurendada võimsust ja laiendada sortimenti. Paljuski on see otsus seotud toodangu tarnete geograafiaga – Uvicu jäätist, sealhulgas ka sarja privat label oma, hangivad peaaegu kõik Balti riikide suuremad kaubandusketid.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Teabevara