Selveri eksjuht Iivi Saar avas oma pagariäri

Selveri keti endine tegevdirektor Iivi Saar avas täna Õismäel prantsuspärase kohviku ja pagariäri Lyon.

„Lyon on minu pikaaegse unistuse elluviimine,” ütles kohviku ja pagariäri Lyon juhataja Iivi Saar.

„Oleme kohviku avamise nimel üle poole aasta vaeva näinud, seadmeid häälestanud, maitseid ja küpsetisi testinud. Täna on tulemus kõigile huvilistele, kes hindavad prantsuse stiilis maailma elegantseimaid küpsetisi, ette näidata – tahame pakkuda naudingut nii maitsemeeltele kui ka silmale.”

Lyoni peakokk on laialdaste rahvusvaheliste kogemustega Mihkel Heinmets.

„Meie kaubamärgiks on kvaliteet ja värskus, mis peavadki üht prantsuspärast boulangerie’d iseloomustama. Lyonist leiavad varased ärkajad ja tööle tõttajad juba 7.30 hommikupudru ning värsked saiakesed, samuti pakume hõrke lõuna- ja õhturoogi ning hoolikat veinivalikut. Meil ei ole mitte ainult prantsuslik toiduvalik, vaid täiuslik Prantsuse hõng. Meil on kõik nii, nagu ehtsas Prantsuse kohvikus varahommikul, lõunal – kuni hilisõhtuni välja,“ märkis Heinmets.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

AVESCO AS otsib MEHAANIKUID

Manpower OÜ

15. august 2018

MARMITON AS otsib TOOTMISJUHI

Tammiste Personalibüroo OÜ

26. august 2018

Teabevara