Põltsamaa Felix läbib struktuurimuudatusi

ASi Põltsamaa Felix ja Kalev juhtimisstruktuuride ühendamise tulemusena asub 7. novembrist Põltsamaa Felixi tehasejuhina ametisse Anti Reiljan, kes seni töötas ASi Kalev tootmise arendusjuhina.

Reiljani ülesandeks hakkab olema Põltsamaa tehase tootlikkuse ja efektiivsuse kasvatamine. Reiljan on lõpetanud Mereakadeemias Kalatoodete tehnoloogia eriala ja töötanud AS M.V.Wooli tehasejuhina (2005-2008), AS Kalevis tootmisüksuse juhina (2008-2010) ja tootmise arendusjuhina (2010-2013). Siiani Põltsamaa Felixi toomist juhtinud tootmisdirektor Priit Koha lahkub 6. novembril ametist.

Samal ajal toimub mitmes Põltsamaa Felixi tugiüksuses struktuurimuudatusi, mille käigus kaob ettevõttes kokku viis juhtivat ametikohta ja tehakse muudatusi tugiüksuste töökorralduses. Struktuurimuudatused ei puuduta tootmistööliste ametikohti.

 Kalevi ja Põltsamaa Felixi juhatuse esimehe Kaido Kaare sõnul on struktuurimuudatused jätkuks tänavu kevadel toimunud Kalevi ja Felixi juhtimise ühendamisele, mille eesmärgiks on Orkla gruppi kuuluvate ettevõtete omavaheline suurem sünergia, kasvuvõimaluste leidmine ja tugisüsteemide kuluefektiivsus.

“Struktuurimuudatuste käigus lahkuvad ettevõttest mitu pikaajalise staaþiga juhti, kuid ümberkorraldused Põltsamaa Felixi tegevuses on hädavajalikud, et tagada tehase kuluefektiivne toimimine ja kasv, samuti töökohtade säilimine  Põltsamaal,” ütles Kaare.

Tema sõnul on järgnevatel kuudel  oluline saada uus töökorraldus toimima ja leida ettevõttes täiendavaid kasvuvõimalusi. “Muid suuremaid muudatusi hetkel plaanis ei ole. Mõlemad ettevõtted jätkavad eraldiseisvate äriühingutena oma tänases asukohas ja seniste kaubamärkide ning toodetega,” lausus Kaare.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara