Autor: Raigo Neudorf • 25. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jüri Käo: sellest ei räägita, kuidas majanduskasv saavutatakse

Täna toimuval Äripäeva majanduskonverentsil Äriplaan 2014 tõstatas suurettevõtja Jüri Käo küsimuse, kas Eestis mitte liiga optimistlikult tuleva aasta majanduskasvu ei prognoosita.

Käo märkis, et Eestis on tehtud küll erinevaid majanduskasvu prognoose järgmiseks aastaks, kuid keegi pole selgitanud seda, kuidas neid kasve on kavas saavutada.

Käo meenutas, et Eesti majandus kahanes teist kvartalit järjest ning viimati olime sellises olukorras 2009. aastal. Seetõttu oleks tema arvates hea teada, mille arvelt tuleval aastal majanduskasvu oodatakse.

„Midagi peab ju selleks juhtuma. Mis see aga on, sellest pole keegi rääkinud.“

Käo sõnul ei anna kasvu osas kuigi optimistlikke noote ka meie peamised eksportturud, millel ei lähe hetkel kõige paremini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077