Autor: Raigo Neudorf • 23. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman pürib suuruselt teiseks elektrimüüjaks

Telekommunikatsioonifirma Starman laiendas oma tooteportfelli ja hakkas alates tänasest, 23. septembrist müüma elektrienergiat.

Starmani juhatuse liige Toomas Tiivel sõnas, et Starmani eeliseks teiste avatud turul elektrit müüvate firmade ees on olemasolev lai kliendibaas ning hästi toimiv teenindus- ja müügivõrk, mis muudab Starmani käest elektri ostmise kliendi jaoks mugavaks.

“Keskendume esialgu vaid eratarbijatele ehk kodustele majapidamistele, mis on meie jaoks tuttav kliendigrupp. Oleme loonud oma paketid lähtudes põhimõttest, et need oleks meie klientide jaoks mõistlikud, turvalised ja läbipaistvad,” lausus Tiivel.

Starman hakkas pakkuma kaht eri hinnastamispõhimõttega elektripaketti – 6 või 12 kuuks fikseeritud hinnaga paketti “Kindel” ja börsihinnast sõltuvat paketti “Börsipakett”.

Starmani eesmärgiks on tõusta kliendiarvult teiseks elektrimüüjaks Eesti Energia järel.“Peame seda eesmärki saavutatavaks, sest täna Eestis avatud turul tegutsevad elektrimüüjad pole suutnud leida kodumajapidamiste jaoks olulist lisaväärtust ning elektrimüüjat vahetanud klientide arv on jäänud pigem tagasihoidlikuks. Plaanime pakkuda Eesti Energiaga võrreldes odavamaid hindu ja teistest elektrimüüjatest paremat teenindust,” sõnas Tiivel.Klient saab Starmani elektriteenusega liituda telefoni teel, internetis või ettevõtte esindustes. Sõlmitud lepingud on tähtajatud. Tarbitud elektrienergia hakkab kajastuma samal arvel koos muude Starmani teenustega ehk klientidel võib väheneda arvete hulk, millega igakuiselt tegeleda. Täna veel ei ole võimalik lisada ka võrguteenust samale arvele, kuid Starman loodab antud küsimuse koos võrguettevõtetega lahendada.Starmani põhiliseks kliendirühmaks on olemasolevad kliendid, kelleks on valdavalt eratarbijad. Äriklientidele Starman esimeses etapis teenust ei paku, kuid tulevikus on plaan pakkuda elektripakette korteriühistutele, kellega Starman teeb täna koostööd telekommunikatsiooni teenuste osas.Starman on kommunikatsioonilahenduste pakkuja, mille teenused jõuavad rohkem kui 560 000 koduni kõikjal üle Eesti. Ettevõte pakub televisiooni-, interneti- ja telefoniteenuseid ning edastab telepilti lisaks ka maapealse leviga digitelevisiooni ZUUMtv vahendusel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077