Autor: Raigo Neudorf • 30. august 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liitu Tööstusuudiste tasuta uudiskirjaga!

Kutsun kõiki Äripäeva Tööstusuudiste (toostusuudised.ee) lugejaid liituma tasuta uudiskirjaga, mis toob igal nädalal  lugejateni olulisemad tööstusvaldkonna uudised.

Lisaks päevauudistele aitab uudiskiri teid kursis hoida erinevate tööstusettevõtete tegemistega ning toob teieni tööstusvaldkonna intervjuud ja kogemuslood.

Samuti kindlustab uudiskiri, et olete kursis Tööstusuudiste poolt korraldatavate hommikuklubide, seminaride ja konverentsidega, kus esinevad tööstussektori tipptegijad nii ettevõtete kui persoonide näol.Kõigi uudiskirja tellijate vahel loosime septembris välja tasuta pääsme Tööstuse aastakonverentsile, mis toimub 22. novembril.

Uudiskirjaga saab liituda SIIN või Tööstusuudiste avalehel asuval liitumislingil.

Lugupidamisega,Raigo Neudorftoostusuudised.ee toimetaja

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077