Irus avatakse jäätmeenergiaplokk

Täna kell 13.00 avatakse pidulikult Iru jäätmeenergiaplokk.

Avamisel osalevad majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, Frédéric Billet (Prantsuse suursaadik Eestis), Georgi Bõstrov (Maardu linnapea), Sandor Liive (Eesti Energia juhatuse esimees) ning Nicolas Dmitrieff (CNIM juhatuse esimees).

Iru jäätmeenergiaploki valmimisega lõpeb Eestis suuremahuline prügi ladestamine prügilatesse ja üle poole Eestis tekkivatest segaolmejäätmetest leiab taaskasutust elektri- ja soojuse tootmises. Kogu investeeringu maksumus on 105 miljonit eurot.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Aurum Chemicals is looking for a SALES ENGINEER

M-Partner HR OÜ

16. veebruar 2018

Teabevara