Irus avatakse jäätmeenergiaplokk

Täna kell 13.00 avatakse pidulikult Iru jäätmeenergiaplokk.

Avamisel osalevad majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, Frédéric Billet (Prantsuse suursaadik Eestis), Georgi Bõstrov (Maardu linnapea), Sandor Liive (Eesti Energia juhatuse esimees) ning Nicolas Dmitrieff (CNIM juhatuse esimees).

Iru jäätmeenergiaploki valmimisega lõpeb Eestis suuremahuline prügi ladestamine prügilatesse ja üle poole Eestis tekkivatest segaolmejäätmetest leiab taaskasutust elektri- ja soojuse tootmises. Kogu investeeringu maksumus on 105 miljonit eurot.

Osale arutelus

  • Raigo Neudorf

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

MARMITON AS otsib TOOTMISJUHI

Tammiste Personalibüroo OÜ

26. august 2018

Teabevara