Autor: Raigo Neudorf • 3. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-Estek OÜ kolib oma tootmise Pakri Teadus- ja Tööstusparki

Pakri Teadus- ja Tööstuspark alustas koostööd innovaatilisi energiavõrgulahendusi pakkuva start-up ettevõttega K-Estek.

Elektrikilpide- ja toodete komplekteerimisega ning projekteerimisega tegelev alustav ettevõte K-Estek OÜ ning Pakri Teadus- ja Tööstuspark allkirjastasid 31. mail koostööleppe, mille kohaselt kolib K-Estek oma tootmise üle tööstuspargi hiljuti avatud hoonetekompleksi Paldiskis.

Uutel pindadel avaneb K-Estekil võimalus oma toodangu mahtu oluliselt suurendada ning komplekteerida kuni 2500 A nimivooluga elektrijaotuskeskuseid.Paldiskis asutatud energeetikaettevõte K-Estek OÜ, mille omanikel on energeetikavaldkonnas tegutsemisel varasemalt ligi 14 aastane kogemus, loodi 2012. aastal.  Täna teeb K-Estek juba koostööd muuhulgas maailmakuulsa energeetikakontserniga ABB ning kodumaise elektrimontaažimaterjalide valmistamise- ja elektroonikaseadmete koostamisega tegeleva ettevõttega M & P Nurst AS.K-Estek OÜ tegevjuhi Kalvar Kaselehe sõnul on nende ettevõte hoidnud juba pikemat aega silma peal Pakri Teadus- ja Tööstuspargi arengutel ning otsinud võimalust koostööks.“Oleme energeetikavaldkonnas tegutsev alustav ettevõte ning usume, et koostöö Pakri Teadus- ja Tööstuspargiga on meie ettevõtte edasise arengu seisukohalt väga perspektiivikas,“ märkis Kaseleht.Pakri Teadus- ja Tööstuspark tegevjuht Enn Laansoo, Jr. hinnangul on K-Estek OÜ-l mitu väärtuslikku eeldust edasiseks jõuliseks arenguks - hea koostöö ABB’ga ning kõrge motivatsioon tootearenduse ja taastuvenergeetika valdkonna tootmise vastu.“Koostöös Tehnopoliga suudame K-Estek`ile pakkuda sünergiat ehk vajalikke teenuseid ja taristut, et olla tellimuste kasvades parim partner oma uuele koostööpartneritele ning aidata realiseerida ka nende soove uute toodete väljaarendamisel, ” ütles Laansoo.K-Estek OÜ on kuues klient, kellega Pakri Teadus- ja Tööstuspark on sõlminud Paldiskis Kivi tn 12 asuva 5000 m² suuruses hoonekompleksis üürilepingu. 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077