Autor: Raigo Neudorf • 22. mai 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põhja-Iirimaa perefirma otsib Eesti tehasesse tootmisjuhti

Victor Stationery OÜ otsib CV-Online’i vahendusel oma Tallinnas asuvale tootmisüksusele tootmisjuhti.

Victor Stationery on pereettevõte, mis alustas oma tegevust 1882. aastal Põhja-Iirimaal. Ettevõte on täna tuntud kui üks Euroopa suurematest vihikute, märkmike ning kirja- ja joonistusplokkide tootjatest. Ettevõtte tootmine asub alates 2004. aastas Eestis ja aastapõhiselt toodetakse umbes 10 000 tonni paberist tooteid, millest suurem osa on vihikud. Ettevõtte toodang läheb sajaprotsendiliselt ekspordiks ja tuntumad brändid, mida esindatakse, on Rhino, Aisling ja Capital. Täna töötab Eesti organisatsioonis 125 inimest.

Otsitava tootmisjuhi peamiseks tööülesandeks on Victor Stationery OÜ tootmisüksuse töö korraldamine, töödistsipliini kindlustamine ning osakonnale püstitatud eesmärkide saavutamine.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077