Omanikud asuvad koos ühistutega metsa hooldama

22. aprillil alanud Erametsakeskuse korraldatav kampaania kutsub Eesti erametsaomanikke oma metsade heale käekäigule mõtlema ja neid hooldama.

„Metsa puhul on levinud eksiarvamus, et see kasvab ise. „Las seisab, kuniks tekib aega sellega tegeleda,“ mõtlevad paljud metsaomanikud. Nad paraku ei teadvusta endale, et mets vajab omaniku hoolt," märkis .kampaania projektijuht, Põhja-Eesti Metsaühistu metsameister Margus Paesalu. "Kasvavas metsas tuleb teha korrapäraselt puistu arengut soodustavaid hooldusraieid, ainult siis on sellest lisaks silmailule ka majanduslikku tulu loota.“

Kuni maikuu lõpuni toimuva kampaania raames kutsuvad tele-, raadio-, print- ning veebireklaamid üles koostööle oma metsa asukohajärgsete ühistutega üle Eesti. Metsaühistud pakuvad omanikele usaldusväärset nõu ja abi kõiges metsa majandamisega seonduvas – alates metsamajandamiskava koostamisest ja metsa istutamisest ning hooldamisest kuni puidu müügini. Vajalikud kontaktid leiate aadressilt

http://www.eramets.ee/kampaania/

Kampaania läbiviimist toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK).

Osale arutelus

  • Ain Alvela

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Aurum Chemicals is looking for a SALES ENGINEER

M-Partner HR OÜ

04. mai 2018

ADDINOL otsib BALTIMAADE TURU JUHTI

Ariko Reserv OÜ

26. aprill 2018

Tööstusliidrid

Teabevara