Autor: Ave Lepik • 11. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puusaag: Brasiilias tuleb miljon eurot nagu nipsti

Ehitusvahte ja vuugihermeetikuid tootva Krimelte juht Jaan Puusaag tunnistab, et 2008. aastal Brasiiliaga äri ajamise alustamine ja hiljem seal tehase avamine oli ainuõige samm.

"Brasiillastele olid vahud ja isolatsioonimaterjalid võõrad, alustasime esmalt müügiga, tehast meil ei olnud," meenutab Puusaag Ärilehele antud intervjuus.

Praegu on Krimeltel Sao Paulo lähistel tehas. Puusaagi sõnul on tegemist Brasiilia kõige jõukama piirkonnaga, kus elanikke umbes 29 miljonit. "Nad on hakanud aru saama, et on päris tore, kui näiteks katus ei lase vett läbi ja maja peab paremini sooja."

Samal ajal on seal väga suur turg, tunnistab Puusaag. "Kui Eestis peab 100 000eurose lisatulu nimel ikka väga palju pingutama, siis seal tuleb miljon eurot juurde niimoodi." (Teeb käega nipsu, näol õnnis naeratus.)

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077