Autor: Raigo Neudorf • 8. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, millised firmad sõidavad Hannoveri tööstusmessile

11 Eesti ettevõtet osaleb EASi eestvedamisel 8. – 12. aprillini riikliku ühisstendiga Saksamaal Hannoveris toimuval tehnoloogia- ja tööstusmessil Hannover Messe 2013.

Hannoveri mess on tehnoloogia ja tööstuse valdkonnas maailma suurim, kus kohtuvad maailma tööstussektori tipud. Osalemise eesmärgiks on tutvustada Eestit võimalusterohke keskkonnana tööstusettevõtete, tehnoloogia ja teaduse integratsiooniks, kus soodsa ärikeskkonna tingimustes teevad omavahel sisukat koostööd ettevõtted, ülikoolid, teadusasutused, tootmis- ja IT-sektor.

EASi juhatuse liikme Martin Hirvoja sõnul on Hannoveri mess Eesti ettevõtetele parimaks võimaluseks näidata enda innovaatilisi ja kõrgtehnoloogilisi tooteid.„EASi eesmärgiks on aidata kaasa Eesti ettevõtete suuremale ekspordivõimekusele ning messid on efektiivne viis selle eesmärgi saavutamiseks. Hannoveri mess annab meie ettevõtetele võimaluse pürgida oma toodetega globaalsesse tarneahelasse,“ selgitas Hirvoja.Messil kohalolekut ja enda tutvustamist peab oluliseks ka Molycorp Silmet ASi peadirektor David O`Brock.„Messi külastajad võivad igapäevaselt kasutada meie tooteid ise seda teadmata. Hannoveris saame neile näidata, kuidas Eesti ettevõtete tooted ja teenused nende elu paremaks on muutnud,“ selgitas O’Brock.Tänavu esimest korda messil osaleval Pelltechil kohe väga suuri ootusi pole, sest tulemuse annab ennekõike järjepidev töö.„Loomulikult loodame leida sealt uusi potentsiaalseid edasimüüjaid ning ka oma olemasolevatele edasimüüjatele uusi kliente. Positiivne on see, et juba on meiega ühendust võetud ja messi ajaks kohtumisi kokku lepitud, et meie toodetega tutvuda,“ lisas ettevõtte ekspordijuht Kadri Liivat.Eesti ühisstend asub teaduse ja tehnoloogia hallis (hall 2, stend C63), kus esitletakse uuenduslikke tehnoloogiaid ja innovaatilisi tooteid, näidatakse teadusasutuste ja ettevõtete koostöös sündinud ideid ja lahendusi.Tänavusel Eesti ühisstendil osalevad Ldiamon AS, Tallinna Elektrotehnika Tehas „Estel" AS, BLRT Masinaehitus OÜ, Molycorp Silmet AS, Pelltech OÜ, IMECC - Innovative Manufacturing Engineering Systems Competence Centre, Harju Elekter AS, myLAMP OÜ, Proos Invest OÜ, Tahe Industries OÜ, Uniflex Systems OÜ.Messil osalemist toetab EAS Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest. Eesti osaleb messil ühisstendiga viiendat korda.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077