Estanci juht uuest tehasest: palju meeldivam ja soojem on olla!

"Kütame põrandaküttega, mis teeb küttekulud märgatavalt väiksemaks," räägib Estanci juht Vaido Palmik ja lisab, et uue tööstushalli töötajad kiidavad töötingimusi.

"See on hoopis teine õhkkond!" jagab Palmik muljeid nädal aega tagasi Jüris avatud 3500 ruutmeetri suurusest tehasehallist. "See on suur ja võimas," naeratab ta. "Palju meeldivam ja soojem on olla," räägib Palmik, et töötajate arvates parandas põrandaküte töökeskkonda märgatavalt.

"Ruumi temperatuur on palju ühtlasem," selgitab ettevõtte juht. Palmiku sõnul on paljud terasetööstushallid vanaaegsed. "Kõrgete lagedega veneaegseid tehaseid köetakse tavaliselt õhupuhuritega," ütleb ta ja lisab, et seetõttu õhutemperatuur kõigub ja töötingimused on vähem meeldivad.

Kuivõrd põrandaküte vähendab töötajate haigestumist ja seetõttu töölt eemalolekut , ei osanud Palmik numbriliselt hinnata. "See on nädal aega töös olnud, ei ole veel jõudnud mõju avaldada," ütles ta, ent väljendas usku, et igal juhul on muutus positiivne. 

Estanci juht vastas tänasele päevaküsimusele: mida on ettevõte teinud, et töötajate haiguspäevi vähendada. Tänane Äripäev kirjutas, et Atria Eesti emaettevõte saavutas selle, et nende töötajate haiguspäevad vähenesid ligi poole võrra. Selleks tegi firma kolme asja: parandas töökeskkonda, palkas ettevõttesse meedikud ning lõi haigusi ennetava taastusravi.

Osale arutelus

  • Inga Jakobson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib RAKVERE TEHASE JUHTI

Fontes PMP OÜ

01. juuli 2018

UPONOR otsib PROJEKTI MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

02. juuli 2018

Teabevara