Visioonikonverents keskendub metsade majandamisele

19. aprillil toimub Tartus samaaegselt seal peetava Maamessiga metsanduse visioonikonverents, kus seekord keskendutakse kahele teemale – metsade majandamise head tavad ja kaitstavate metsade majandamine.

Eesti Metsaseltsi eestvõtmisel on valmimas metsade majandamise head tavad.

Erinevate metsandusorganisatsioonide koostöös valmiv kokkulepe koondab metsade majandamise käigus heaks praktikaks peetavad normid.

Visioonikonverentsil esinevad teemakohaste ettekannetega Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu, Eesti Erametsaliidu ja RMK esindajad. Rahvusvahelise mõõtme lisab Soome Põllu-ja Metsamajanduse ministeeriumi rahvusvahelise metsanduse spetsialist ja Euroopa Metsakonventsiooni valitsustevahelise läbirääkimiste komitee esimees Jan Heino, kelle ettekanne käsitleb Euroopa Metsanduse Siduva Kokkuleppe (INC LBA) koostamist ja Soome metsanduses kehtivaid kokkuleppeid. Konverentsil on metsandusorganisatsioonidel kavas allkirjastada metsade majandamise Heade Tavade lepe.

Metsanduse visioonikonverentsi teine osa keskendub kaitstavate metsade majandamisele. Ettekanded käsitlevad kaitstavates metsades kehtivaid piiranguid, arutlustes tuginetakse teaduslikele uuringutele ja praktikute kogemustele.

Konverentsi esialgne programm ja elektrooniline registreerumisvorm asub aadressil www.metsainfo.ee.

Osale arutelus

  • Ain Alvela

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

AVESCO AS otsib MEHAANIKUID

Manpower OÜ

15. august 2018

MARMITON AS otsib TOOTMISJUHI

Tammiste Personalibüroo OÜ

26. august 2018

Teabevara