Autor: Indrek Kald • 21. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa paaditootja edukas müük Soome messil

Helsingi väikelaevamessil käinud Saaremaa paadifirmal Alunaut läks aktiivseks müügiks juba esimesel messipäeval ning koju naasmise ajaks oli reisi äriline tulemus mõõdetav kuuekohalise numbriga.

"Müüdud sai Alunaut 750 AC ehk Alunaudi omatoodangu hulka kuuluv paat ning seda piltlikult öeldes otse joonestuslaualt," kinnitas ettevõtte juht Mark Muru Saarte Häälele ning lisas, et kõnealune paat jääb Eesti lipu alla ja kodusadamaks saab Tallinn.

Lisaks sai Alunaudi jaoks eelmisel nädalal Soomes alguse veel teinegi tehing, omatoodangusse kuuluva mootorpaadi Alunaut 550 CC müügilepingul allkirju veel pole, kuid käsi on surutud ja vastastikused lubadused antud.

"Meie tõmbenumbriks on seni olnud väga hea töökvaliteet ja konkurentidest keerukamad tooted, aga eks see kajastub kahjuks küll mitte nii atraktiivsetes hindades," rääkis Muru.

Alunaudi jaoks on lõppenud Helsingi messist palju põnevam üritus 8.-10. märtsini samuti Soomes toimuv Turu mess, sest seal esitletakse Muru sõnul "üsna omapärast ja küllaltki kallist paati".

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077